Allez les Bleus

Frankrike fortsätter att regera handbollsvärlden. Och jag och de flesta andra är jäkligt glada över det. Spelare, domare och guld ska man inte kunna köpa sig till – men det gick nästan att göra den här gången. Dock får jag ge en eloge till Rivera som lyckats så pass bra med Qatar.

Tur att Frankrike med Karabatic och Omeyer ser oslagbara ut. Men nästa mästerskap hoppas jag att något annat lag vinner. Då blir det EM, utan köpelag och i Polen, ett land med genuint handbollsintresse och som fick ut max av sitt lag i VM. Brons är inte illa pinkat för Bielecki & Co som får chansen att avsluta karriären på hemmaplan.

***
Ta sig dit lär Sverige klara av. Men sen gäller det att utveckla anfallsspelet och gärna få fram en ny superstjärna om vi ska ha någon riktig chans. En bra placering är ett måste ifall det ska bli något OS…

***
Nu blir det en paus från bloggandet ett tag. Men återkommer under våren. Island ska ju också EM-kvala.

Det här inlägget postades i Handbolls-VM, Landslaget och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s