¡Viva España!

Det är bara att lyfta på hatten. Vilken utklassning. Vilket försvarsspel. Vilket anfallsspel. Efter 40 minuter stod det 26-12. Matchen slutade 35-19!

Lite nerver får man räkna med i en final. Men Danmark var som en blyg skolpojke den första skoldagen. Spanien spelade som i trans. Garcia, Aguinagalde och de andra gjorde mål på varje anfall. Sterbik räddade i stort sett varje.

… Jag tippade på en dansk seger. Om man bara går på deras insats i finalen så vore jag en idiot. Att Spanien skulle vinna är inte konstigt. Men att de skulle förnedra Danmark trodde nog ingen.

Lite reaktioner på Spaniens seger.
Martin Dolk
”Man kan väl säga att jag hade fel på alla plan i min tippning. Det va länge sen jag såg Spanien så här bra; överlägsna på alla positioner i denna match. Mycket imponerande. Bara att buga och bocka! Nu vet jag att en viss Josef Pujol är mycket glad i alla fall!”, sms:ar ”Dolken”.

Mattias Andersson
”Valero Rivera (tränaren) – respekt! Vilket lag han har format, helt i klass med det Barcelona han tränade under 90-talet”, skriver målvakten på Twitter.

Martin Frändesjö

”Spanien har tagit handbollen till en helt ny nivå – nu är det bara att börja studera spansk handboll med lupp och träna ännu hårdare…”, twittrar den förre landslagsspelaren och SVT-experten.

Det här inlägget postades i Handbolls-VM, Internationell handboll och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s