Danmark var för bra – jag var för dålig

Jag visste det. När jag väl satsar pengar så bommar jag. Jag trodde på en kroatisk vinst.Det fick jag äta upp med råge-brød. Anledningen?
Danmark var helt enkelt för bra. Landin storspelade i målet, Mikkel Hansen gjorde sin bästa VM-match och Eggert tog varje chans att straffa Kroatien. För att nämna några faktorer.

Inför matchen skrev jag att Danmark såg trötta ut. Inte då. Istället satte de full fart och ledde med 5-1 efter nio minuter. Kroaterna knappade in – men kom aldrig ikapp. Vukovic och Duvnjak åkte på ett par kraftiga smällar. Den sistnämnde var bra, men inte lika lysande som mot Frankrike.

Spanien-Slovenien missade jag. Spanien vann komfortabelt och Aguinagalde var grym som vanligt. Inget att förvånas över.

Finalen blir en riktig rysare. Mer om det senare.


Traditionens makt ska inte underskattas. Hammarby vann återigen mot Alingsås.

Hallhandboll – började som Landin, avslutade som en australiensare
Jag var på förfest hos en kompis igår och såg de sista minuterna av Danmark-Kroatien på mobilen. Är man skadad så är man. Efter några öl så blev det lite spontanhandboll (straffar) Loves ytterdörr blev ett handbollsmål. Bollen tillverkade jag av två vantar. Mesigt med vantar? Kanske det. Men ingen risk för olyckor som denna

Jag måste ha inspirerats av danskarna. De första matcherna gick riktigt bra. Kände mig som Landin i mål och var lika säker på straffar som Eggert. Henning och Robert besegrades utan problem. Sedan började raset. Jag läckte som ett såll och mina straffar var usla. Jag förlorade mot Robert, Love och Calle. Illa. Skyller på trötthet efter en lång turnering, förlåt lång kväll.

Det här inlägget postades i Handbolls-VM, Internationell handboll och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s