De går vidare till semifinal

Jag fick alla rätt i mitt senaste tips. Nu ska jag försöka göra om den bedriften. Det är lättare sagt än gjort. De flesta åttondelsfinalerna var inte ens spännande – till exempel vann Spanien med hela elva bollar mot Serbien. De enda som bjöd upp till kamp var Brasilien och Island som var nära att skrälla.

Men nog om det. Kvartsfinalerna blir betydligt tuffare, med bland annat supermatchen Frankrike-Kroatien.

Ryssland-Slovenien

Ryssland kom undan med blotta förskräckelsen mot Brasilien. Slovenien vann enkelt mot Egypten. Den här matchen blir jämn men jag tror att slovenerna går vidare. De är helt enkelt snäppet vassare.

Spanien-Tyskland

Spanien vann enkelt mot Serbien. Spanjorernas aggressiva försvarsspel imponerade – trots att Sterbik hade en dålig dag. Tyskland har också en supermålvakt i Heinevetter. Men Spanien har ett bättre försvarsspel, fler stjärnor och hemmaplan. Nej, endast nervdaller kan stoppa Spanien i den här matchen.

Danmark-Ungern

Ungern har gjort det bra så här långt. Försvarsspelet imponerade mot Polen. Men nu möter de motstånd av en helt annan kaliber. Orkar de stå emot den danska offensiven? Nej for fanden!

Frankrike-Kroatien

Tungviktsmötet med stort t. Frankrike hade det tufft mot Island. Men de har förmågan att bli bättre ju längre turneringen lider. Kroatien har glänst hela tiden och jag tror att det är deras tur att vinna nu. Au revoir ”Les Bleus”!

Det här inlägget postades i Handbolls-VM, Internationell handboll och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s