Bilder från Hammarby – Aranäs

Här kommer Handbollsbloggens bilder från gårdagens match. Bland annat visar de en nedstämd Elvar Fridriksson samt en straffserie från Tommy Atterhäll. Matchen vann Aranäs som bekant med 26-23. Mitt eget tips på 31-26 till Bajen var därmed ganska långt ifrån sanningen. Men hade Hammarby gjort det där rycket vid 19 -16 så hade de nog kunnat ta en klar seger, som Tommy Atterhäll var inne på. Så blev det inte och det är bara att hylla Aranäs för att de inte vek ner sig.

Nu är det landslagsuppehåll och det blir inga fler elitseriematcher på ett tag. Istället kommer Handbollsbloggen att följa Sveriges träningsmatcher samt bevaka Handbolls-VM som drar igång den 12 januari.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s